Parfumerie, cosmetica en luxe kapperswinkel

In de Plaza hebben wij het parfumerieconcept Mooi geïntroduceerd. U treft tal van parfums aan tegen een vaste korting van 20%, uiteraard breiden wij ons geurenassortiment steeds uit met de nieuwste geuren. Naast de vele kortingen, zijn er regelmatig extra acties met ook vele mooie cadeau-artikelen. Op de site www.mooiparfumerie.nl kunt u het assortiment raadplegen.

Tevens treft u - niet alleen op de begane grond maar ook op de eerste verdieping - talloze cosmeticaproducten aan, waaronder La Prairie, Estée Lauder, Dior, Sisley, Shiseido, Rituals. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van een deskundig advies.

Regelmatig wordt er door ons team extra activiteiten in de Plaza georganiseerd, wat dacht u van een beautyschool of gratis maquillage?

De grote kappersmerken Redken, Kérastase, Tigi, Joico, L'Oréal etc. vindt u allen terug in ons assortiment.

Beauty Plaza
Groote Markt 14
4524 CD Sluis
0117 - 760 060 (België 0031 117 760 060)

Met een winkeloppervlak van 650 m2 treft u naast een zeer uitgebreid assortiment van drogisterij- en voedingssupplementen, een enorme keuze van kappersproducten en aanverwante artikelen aan. Het HBB-team werkt hard om te zorgen dat u als klant naar alle tevredenheid uw gewenste producten bij ons kunt kopen.

Kapsalon "Prestige"

Op de eerste verdieping treft u onze prachtige kapsalon aan, met uitzicht op de Groote Markt.

Ons deskundig kappersteam staat voor u gereed en zal er voor zorgen dat u tevreden met een nieuwe coupe verder kunt shoppen

Behandeling vindt plaats op afspraak, maar misschien heeft u geluk en kunt u ook zonder afspraak plaatsnemen.

Schoonheidssalon "Pleasure"

Onze ervaren schoonheidsspecialistes Shana en Manon zijn u graag van dienst voor tal van schoonheidsbehandelingen. Met producten als Babor, Dermalogica of b.v. Guinot zullen zij u graag verwennen en u laten genieten van de sfeervolle salons. Naast gelaats- en voetverzorging zijn zij expert in lichaams- en voetmassages. Wij willen u niet graag teleurstellen, dus maakt u vooraf een afspraak?

Nagelstudio "Glamour"

Natuurlijk mag een nagelstudio in de Beauty Plaza niet ontbreken. De nagelstylistes verzorgen uw nagels graag met één van onze vele nagelproducten als OPI, Allessandro of CND: perfecte nagels, blijvende schoonheid.

Openingstijden Beauty Plaza:

Zondag 10.00 - 18.30 uur
Maandag 09.30 - 18.30 uur
Dinsdag 09.30 - 18.30 uur
Woensdag 09.30 - 18.30 uur
Donderdag 09.30 - 18.30 uur
Vrijdag 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag 09.30 - 18.30 uur

De schoonheidssalons en kapsalon zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kapsalon is woensdag gesloten.